Enkele impressies...


Op de kaart staan telkens een tiental kleine en verrassende gerechtjes die bereid worden met eersteklas ingrediënten en tegen swingende prijzen op tafel komen.

zeewolf | houtskool | framboos

dry aged holstein | koffie | wortel

kabeljauw | shiitake | sugarsnaps

passievrucht | mascarpone | chocolade

duif | raap| codium

risotto | dorade | antiboise

zalm | venkel | pistache

kalf | chocolade | marshmallow

coquille | secreto | appel

krab | pickles | vanille

tonijn | wasabi | ponzu | jasmijn

griet | cheddar | mais

ganzelever | yacon | macadamia

pladijs | truffel | chantenay

caramel | appel | brownie| witte chocolade

tonijn| wasabi| ponzu| jasmijn

hamachi | tomaat | citroen

risotto | schaaldieren | citroengras

zalm| appel| waterkers

salmon | yuzu | ink | matcha

lamb | carrot | monk beard

seadevil | dill | olives

tartare veal | satsuma | lobster

dame blanche

ceviche | venkel | advocado

tartaar zalm citrus

bruschetta | gerookte kip | advocado

gerookte zalm | geitenkaas | granaatappel

tonijn | anjovis | wasabi

asperges | quinoa | wijndaele

Suggesties

Alle gerechten en bereidingen worden in huis gemaakt door de Chef.
Wij werken uitsluitend met kraakverse producten van de beste kwaliteit die het tempo van het seizoen volgen

Weeklunch

Laat je verleiden door de weeklunch in drie gangen
€ 25,00

Menu Chaflo & Co

Culinair viergangenmenu gebaseerd op onze suggesties
€ 39,00

Menu van de Chef

Gastronomisch viergangenmenu gebaseerd op onze suggesties
€ 49,00

Bobo & Co

Dendermondesteenweg 336
9070 Destelbergen

Reserveren

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
09 229 28 91

Openingsuren

  • Maandag:
    18u00 - 23u00
  • Dinsdag:
    18u00 - 23u00
  • Vrijdag:
    18u00 - 23u00
  • Zaterdag:
    18u00 - 23u00